Odgovor G. Čremošniku : polemika - Barada, Miho ([s. n.], 1939)
U povodu članka G. Čremošnika, Slavica, XVI. 1., protiv Baradine kritike djela J. Radonić, Dubrovačka akta i povelje, knj. I, sv. 1-2., Jugoslovenski istorijski časopis, I, 1935.