Joško Marušić : "Mravlja kiselina" (Kulturno informativni centar, 1992)
Na plakatu prenesen crtež s prikazom velikog križa na kojem je raspeti muškarac prikazan izrazito umanjenih proporcija. Ispod njega trag krvi koja se slijeva na površinu ispod križa ispunjenu bezbrojnim crnim mrljicama prikazanih mrava