Kasimir Malewitsch : Städtisches museum Leverkusen (Schloss Morsbroich, 1962)
Bijeli plakat s prikazom presavinutog maslinasto zelenog papira u gornjem lijevom kutu i dijagonalnim tekstom o izložbi u donjem desnom kutu.