Il tempo dell'immagine : 2˙ biennale internazionale della giovane pittura - Margonari, [Renzo] (Bologna : Museo civico, 1967)
Crveni plakat s crnim kvadratom unutar kojeg su upisani sudionici izložbe iznad apstraktnih oblika zelene, žute i crvene boje koji se nalaze u donjem lijevom kutu.
Keywords: Izložbeni plakati