Kumi Sugai : Städtisches Museum Leverkusen Schloß Morsbroich (Städtisches Museum Leverkusen Schloß Morsbroich, 1960)
Apstraktni narančasti oblik u središtu plakata ispod i iznad kojega se nalaze podaci o izložbi.