Kroz historiju višeg i visokog školstva u Hrvatskoj do 1874 : Arhiv Hrvatske povodom proslave 300. godišnjice Sveučilišta u Zagrebu /. (Arhiv Hrvatske, 1969)
Detalj zabata izveden u narančastoj boji s nazivom izložbe u sredini otisnutog na rozoj pozadini.