Gradska smotra kulturno umjetičke djelatnosti omladine i pionira Zagreba (Gradski savjet saveza pionira, 1968)
Plavi plakat s crvenim i žutim kružnicama unutar kojih su prikazane aktivnosti omladine i pionira Zagreba.