Ribe plivaju leđno (Veliki salon "Becić", 1989)
Uz gornji rub plakata naslov bijelim slovima na crnoj podlozi plakata. U središtu plakata ruke koje izviruju iz vode i drže okvir slike na kojoj je prikaz ribe