Liebeslied - De Incontrera - Isgrò - Reina (Arte viva, 1968)
Plakat za kazališni spektakl 'Liebeslied'. Apstraktni prikaz u u crvenoj, plavoj i žutoj boji koji aludira na elemente kazališne predstave.