8 Międzynarodowe Biennale Plakatu Warszawa 1976 = 8th International poster biennale Warsaw 1976
Antropomorfno jednooko zeleno biće koje se pruža cijelom veličinom plakata. Informacije o izložbi u donjem lijevom kutu, logo biennala u donjem desnom.