Fotografija kot umetnost : Nova fotografija 2 - Gudac, Vladimir (Razstavni salon Rotovž, 1976)
Reprodukcija dvije jednake fotografije na kojima su prikazana tri dječaka različite visine koji gledaju direktno u objektiv. Podaci o izložbi u dnu plakata.