Et2er : ekonomija, turizam, telekomunikacje i računarstvo (Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2019)
Časopis obuhvaća teme iz područja ekonomije, s posebnim naglaskom na poduzetništvo i menadžment, turizma, kao i teme iz domene informacijskih i komunikacijskih tehnologija te računalnog programiranja.