Mira Kovačević - Ovčačik : Retrospektiva restaurirani tekstil /. (Muzej za umjetnost i obrt, 1976)
Prikaz detalja djelomično razvezene tapiserije otisnut u plavoj boji, podaci o izložbi smješteni uz gornji rub plakata.