Personale grafica di Vedova (Galleria Linea 70, 1974)
Reprodukcija Vedovine crno-bijele grafike s dodatkom crvene linije koja se proteže od lijevog donjeg kuta do vrha plakata prateći linije prikaza; informacije o izložbi otisnute bijelom bojom u donjem dijelu plakata.