VI. Mednarodna grafična razstava = VI Exposition internationale de gravure (Moderna galerija, 1965)
4 okomita niza crno-bijelih kružnica koje se izmjenjuju. Iznad njih su otisnute inofrmacije o izložbi na crvenoj pozadini.