Karolina riječka : rock opera-comica, praizvedba - Pliskovac, Zvonimir ([Hrvatsko narodno kazalište Ivan pl. Zajca], 1981)
Tipografski riješen plakat s podacima o datumu i mjestu održavanje rock opere, sudionicima, otisnuto unutar paralelnih pruga crne, žute i plave boje