Predkoncepcija : Prostorni plan općine Samobor (Muzej grada Samobora, 1974)
Crni plakat s kružnim, djelomično isprekidanim oblikom različitih boja u gornjem djelu i informacijama o izložbi otisnutim u donjem djelu.