Animationens mästare i Zagreb = Majstori animacije iz Zagreba
Nadrealni prikaz različitih likova kako 'sjede' za stolom s krajolikom u pozadini u gornjem djelu plakata (dominira plava i narančasta boja), informacije o festivalu u donjem djelu