Gdje je istina, a gdje neistina? : odgovor na brošuru "Gdje je istina?" od Stjepana Korenića - Modec, Ljudevit ([s. n.], 1894)
Kritika Korenićevih pogleda o nastavi i nadzorničkoj službi u pučkoj školi.