Četiri lica jazza (Muzički salon, 1973)
Crno-bijela fotografija Boška Petrovića koja se ponavlja u četiri sve manja kvadrata s naglaskom na drugačije detalje; informacije o konvenciji na desnoj strani plakata otisnute crnom bojom.