Teatar &td Zagreb - Arsovski, Mihajlo (Teatar &td, 1974)
Lik muškarca u poluprofilu s halbcilindrom i brkovima izveden u plavoj boji s lijeve strane i ženski lik također u poluprofilu izveden u ljubičastoj s desne strane plakata; naslov otisnut u crvenoj boji s gornje desne strane.