Justus van der Nypoort : Grafike i crteži iz Valvazorove zbirke Nadbiskupije zagrebačke (kabinet grafike JAZU, 1972)
Reprodukcija Nypoortova djela izvedena u sivoj i smeđoj boji; informacije o izložbi pri vrhu plakata.