Simfonije : Studio za suvremeni ples Zagreb - Borčić, Željko; Fatičić, Fjodor (Zagrebačko kazalište 'Komedija', 1975)
Reprodukcija crno-bijele fotografije izvedene u krupnom rasteru s prikazom nogu balerine u raskoraku; naslov predstave izveden u bijeloj boji između njenih nogu, dodatne informacije pri dnu plakata.