Krešimir Trumbetaš : Skulpture (Galerija primitivne umjetnosti, 1975)
Prikaz Trumbetaševe skulpture ponovljene četiri puta, tri puta u obrisima sive i crne boje a četvrti kao fotografska reprodukcija.