Međunarodni dan muzeja, 18.05.1993. = International Museum Day (Muzejsko dokumentacioni centar MDC = ICOM International Council of Museums, 1993)
Fotografija ženske ruke i drvene ruke skulpture. Plakat promovira, između ostalog, povezivanje muzeja svijeta tako što će pružiti ruke jedni drugima te zaštitu ugroženih zbirki