Umjetnost tekstila : Izložba sekcije za tekstil udruženja likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti Hrvatske (Muzej za umjetnost i obrt, 1972)
Ljubičasti plakat s informacijama o izložbi pri vrhu, s vodoravnim plavim i zelenim plohama u donjoj polovici koje presijecaju vertikalne i dijagonalne crne linije.