1941-1981 : 40 godišnjica ustanka i socijalističke revolucije naroda i narodnosti SR Hrvatske - Ljubičić, Boris ([S. l.] : [s. n.], 1981)
Plakat je podijeljen na dva dijela. Na lijevoj strana plakata prikazan je fotografiran zid od cigle s grafitom - bijelom petokrakom, desnu stranu zauzima bijelo obojeni cigleni zid sa grafitom - crvenom petokrakom
Keywords: Offset