Republika Hrvatska jedinstvena je i .. - Ljubičić, Boris; Fabijanić, Damir, fotograf (Ministarstvo informiranja Republike Hrvatske, 1991)
Tekstualno riješen plakat. Reproduciran članak 1., prva rečenica Ustava Republike Hrvatske. Okomito, sredinom plakata trobojna vrpca