Glavni događaji iz povijesti preslavne Gospe od Zdravlja - Crnica, Ante (Šibenik : [s. n.], 1934)
Odnosi se na Gospu od Zdravlja u Splitu.
Om. ilustr. u boji.
P. o.: Gospa od Zdravlja ; br. 10, 11, god. 4/1934.
Keywords: Crkva Gospe od Zdravlja (Split) -- Povijest; Franjevci -- Split -- Povijest