Pojačajmo dobrovoljno učešće u borbi protiv tuberkuloze : Tjedan borbe protiv tuberkuloze ([s. n.], 1966)
Na plakatu stiliziran prikaz čovjeka, prikazan uglatim obrisnim linijama s mačem i štitom u rukama. Na štitu se nalazi crveni križ. Uz taj prikaz uklopljena fotografija skupine ljudi snimljenih iz povišene točke gledišta