Omladina - izvor snage i budućnost Crvenog križa : Tjedan Crvenog križa (Grafički zavod Hrvatske, 1963)
Stilizirani prikaz tri ljudske figure na plavoj podlozi plakata. Unutar kompozicije bijeli kvadrat s crvenim križem u svom središtu