Rainer Kallhardt : Doppelaustellung mit günter neusel bilder und plastiken (Galerie 58, 1968)
Reprodukcija Kallhardtovog djela u gornjem djelu plakata: kvadrat ispunjen manjim kvadratima koji se ponavljaju jedni unutar drugih u različitim bojama - op art efekt; podaci o izložbi u donjem djelu.