Giancarlo Zen : Objekte (Galerie 58, 1973)
Reprodukcija djela Giancarla Zena u gornjem djelu plakata: prikaz okvira oblikovanog isprekidaim narančastim linijama koje uokviravaju bijelu pozadinu; podaci o izložbi u donjem djelu.