Eva, meine Freundin - Grosz, George ([S. l.] : [s. n.], 1918)
U središnjem dijelu prikaz nage žene u profilu. Oko nje se nalaze muški i ženski likovi te linijski naznačena arhitektura.
Signatura autora d.d. olovkom: Grosz; uz d.d. rub lista olovkom: Eva, meine Freundin; uz d.l. rub lista olovkom: Litho N: 27 // Eva, meine Freundin.
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: Litografije