Oskar Schlemmer : Zeichnungen und aquarelle (Galerie 58, 1973)
Reprodukcija Schlemmerova djela u gornjem djelu plakata: geometrijski prikaz muškog lika u profilu rađen u formi nacrta; podaci o izložbi u donjem djelu.