Zakonitost : znanstveno-stručni časopis za pravnu praksu i teoriju (Narodne novine, 2019)
Časopis znanstveno-stručnog karaktera objavljuje radove koji će dati važan doprinos razvoju pravne misli, znanosti i prakse u RH ali i šire.