Die Serbenfrage nach Wladan Gjorgjević : beleuchtet auf Grund eigener Wahrnehmungen des Verfassers - Crljen, Marko ([s. n.], 1909)
U povodu knjige V. Đorđevića, "Die serbische Frage", 1909. i knjige Alekse Ivića, "Seoba Srba u Hrvatsku i Slavoniju. Prilog ispitivanju srpske prošlosti tokom 16. i 17. veka", 1909.