Otočni sabor (Zadar : Otočni Sabor – udruga za razvitak hrvatskih otoka, 2014)
Portal koji okuplja i povezuje otočane i prijatelja mora kako bi svojim zajedničkim djelovanjem ubrzali razvitak hrvatskih otoka.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.4.2019.)
Keywords: Regionalni razvoj -- Jadransko more (otoci) -- Hrvatska; Održivi razvoj -- Jadransko more (otoci) -- Hrvatska