Modernes schwedisches Silber - Gauch, René; Perez-Gruber, Marlen (Kunstgewerbemuseum Zürich, 1975)
Tekstualni plakat, informacije o izložbi otisnute pri vrhu i pri dnu plakata na sivoj pozadini koja ide od svjetlijeg prema tamnijem.