Modernes schwedisches Silber - Gauch, René; Perez-Gruber, Marlen (Zürich : Kunstgewerbemuseum Zürich, 1975)
Tekstualni plakat, informacije o izložbi otisnute pri vrhu i pri dnu plakata na sivoj pozadini koja ide od svjetlijeg prema tamnijem.
Keywords: Izložbeni plakati