Die Frau : 2. Weltausstellung der Photographie - Jenny, Peter; Renaudeau, Michel (Kunstgewerbemuseum, 1969)
Reprodukcija crno-bijele fotografije ženskog lica na crvenoj pozadini, informacije o izložbi otisnute bijelom bojom iznad i ispod fotografije.