Von künstlichen Menschen und Automaten : Das Museum als Spielhalle - Gauch, René; Preisig, Dölf (Museum Bellerive, 1974)
Reprodukcija fotografije lutke u pokretu na crnoj pozadini, informacije o izložbi pri vrhu plakata.