Ivan Lovrenčić : crteži, ilustracije Balada Petrice Kerempuha Miroslava Krleže (Kabinet grafike Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti, 1980)
Reproduciran linijski crtež s prikazom žene koja svira frulu. Na glavi joj rogovi, a umjesto ustiju ima kljun