Festival svjetla : Festival od lights (Turistički informativni centar, 2018)
Web-stranice festivala gdje umjetnici svjetla upotrebljavaju grad kao slikarsko platno, njegove zgrade i spomenike, njegovo noćno nebo, njegova šetališta i trgove te svjetlom stvaraju inovativnu umjetnost.