Justus van der Nypoort (17. st.) : grafika i crteži iz Valvazorove zbirke Nadbiskupije zagrebačke (Kabinet grafike Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti, 1972)
Na plakatu reproducirana slika reducirana na tonove dvije boje. Prikazuje unutrašnjost slikarskog ateljea u kojem slikar za štafelajem portretira ženu