Um 1930 in Zürich : Neues denken, neus wohnen, neus bauen - Bill, Max (Kunstgewerbemuseum, 1977)
Tekstualni plakat; crveni naslov s crnim dijagonalnim podnaslovom i ostalim informacijama u crnom kvadratu pri dnu plakata.