Zelena lista (Zelena lista, 2019)
Web-stranice političke stranke koja ukazuje na važnost zaštite okoliša i održivog razvoja, zdravog načina života i ishrane, budućnost hrvatskog sela i zaštitu nacionalnih interesa.