Von Advent bis Dreikönig, von den schönen Dingen der Weihnacht - Gauch, René; Kern, Walter, fotograf (Museum Bellerive, 1972)
Reprodukcija djela Davida Herrlibergera koja sadrži prikaz muškarca koji u rukama drži male boriće.