Dirac, ribarenje i kongruencije - Brana, Josip Henrik (Array, 2018)
Negativni brojevi, rad i djelo znanstvenika Diraca i teorija kongruencija zanimljivo su se isprepleli u jednostavnoj priči o ribarenju i podjeli riba za tri ribara.