Apulien : Erlebnis und Gestaltung - Hamburger, Jörg; Quarella, Doris (Kunstgewerbemuseum, 1965)
Reprodukcija crno-bijele fotografije petorice dječaka koja se vertikalno prostire plakatom, tekst otisnut ljubičastom bojom.